+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 29 Ogos 2012

Assalamualaikum Semua!!

 ws Good Morning Sun 1600x1200 300x225 Selamat Pagi, Anakku. Selamat Beraktivitas Kembali..
I'm back, haha. Selepas sekian lama menyepi utk merawat sakit di tubuh ni. Akhir dapat sedikit waktu dan masa utk mengupdate blog ni. Ramai rakan2 blogger tanya, kenapa lama tak update blog? Jadi disini aku nak tanya balik, Kenape tak baca post terdahulu..? hehe.. Sebab semuanya aku dah cerita dlam entry2 yg lepas.

Alhamdulillah, sakit semakin berkurang. Dr ckap, ambik masa utk sembuh, jadi masa yg lama tpaksa aku tempuhi dlm proses penyembuhan ini. Semenjak hari kejadian, aku dah stop main futsal dan semua jenis sukan yg berat2. Sekarang ni, dah masuk 3 bulan aku lalui mimpi ngeri ni.

Ternyata semua yang berlaku di atas muka bumi ini, berlaku dengan kehendak dan izin Allah SWT. Jadi aku bersyukur dpat lalui semua ini. Kerana dengan adanya sakit ni, aku lebih dekat dengan Allah SWT. Aku lebih kenal siapa diri aku, dari diri aku yg sebelum ini. Aku tahu apa tujuan hdup aku skrang ni.

Nanti bila aku ada masa yg sesuai, nanti aku akan ceritakan dengan lebih lanjut dlm entry yg akan datang. Jadi cukuplah utk hari ini. Rasanya masih sempat lagi utk aku ucap SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN buat semua rakan2 blogger dan pembaca semua. Semoga hari raya tahun ini, membawa seribu makna dlm kehidupan kita semua.
26 comments