+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 26 Disember 2011

Korang Boleh Jawab Tak?

8:35:00 PG

Share it Please

Cuba jawab soalan ni? menggong brasa. ni member aku punya pasal r ni, dari mana entah dia dapat gambaq ni. Aku tak de nok kaji doh..  

p/s: sory.. entry lama dlam simpanan.. baru nak publish.. haha..

19 comments:

  1. ala... duu tahu jawapannya... sekarang da lupa plak... hurm... apa yer jawapan dia... urmmmmmm

    p/s:
    huhuhu... menarik la... sebab kreatif and membuatkan kita ingat pada parents... entri2 zulfattah banyak suruh berfikir sebenarnya... terbaik...


    hum... saya pon busy, tu x sempat nak update gak blog pencinta bulan... hehehe... x per cuti semester nanti kita hidupkan kembali blog itu yer...:) insyaAllah...

    BalasPadam
  2. InsyaAllah.. tima kasih Permata Biru..

    BalasPadam
  3. Sebenarnya dah terter soalan ii banyak kali kalau hadir ke sessi motivasi tapi tetap akan ditinggal tanpa jawapan...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum.

    Saya sendiri sudah lupa jawapan bagi soalan evergreen ini. He he he...

    BalasPadam
  5. $1 tu kena paw oleh adik dia untuk beli Tora...

    BalasPadam
  6. ada kt anak dia jugak $1 tu..

    BalasPadam
  7. mengikut pengajaran.. bila pinjam 50 kena bayar 50.. sebab itu peminjam selalu mengenakan interest...

    Dalam matematik, tidak semuanya logik...

    guna kaedah kebarangkalian... sebab itu ia ada dalam modul... barangkali duti itu ada pada saya?

    BalasPadam
  8. 0.o"...ape jawapan dy...
    menariklah!! hehehehe

    BalasPadam
  9. pening aq soalan macam ni...haha...

    BalasPadam
  10. pebenda nih???pebenda nih...???? huhu...

    BalasPadam
  11. ala...kalau nak jugak animated pic, bagi je la 3 keping gambar... ade ruang lagi tu...terhad utk 10 org je..

    BalasPadam
  12. calculator said " SYNTAX ERROR" kehkehkeh..

    BalasPadam
  13. jawapan dia..jap..nak tido kot2 masuk dlm mimpi :p

    BalasPadam
  14. pernah gak den dengar soalan nie.tp den lupa la plak.. haih!!~

    BalasPadam
  15. NANTI SAYA MAHU MENGKAJINYA.. TUNGGU JAWAPAN DARI SAYA..

    BalasPadam

Terima Kasih :D