+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 25 Disember 2011

I Love My Dad

7:07:00 PG

Share it Please

Tiba-tiba hati ini teringat kat arwah ayah... Rindu pulak rasanya... Dikala kesepian dan sendirian meniti hari-hari final exam. Ya Allah, kuatkan semangat aku dan bagilah aku kekuatan utk menuntut ilmu mu Ya Allah...

mood : blurr... 

33 comments:

  1. banyak sabar ye..dugaan hidup banyak caranya

    BalasPadam
  2. kasih ibu membawa ke syurga,kasihnya ayah untuk selamanya...kenang arwah ayah,doakan untuknya..sabar ye bro..

    BalasPadam
  3. doa anak yatim kan makbul. :-)

    semoga roh ayah anda dicucuri rahmatNya..

    BalasPadam
  4. I love my dad too. Good luck in exam ye dik.

    BalasPadam
  5. ayah aku sgt romantik dgn anak2nya..dulu muda nmpak gagah..skrg dah berusia ttap nmpak ensem..
    sabar ye kawan..selalu sedekahkan alfatihah buat arwah :)

    BalasPadam
  6. kalau rendu sedekahkan alfatihaha untuk arwah ayah. kalau aku, parents aku dah divorce, jadi aku tinggal dengan mum. and i miss my dad sometime.

    BalasPadam
  7. belajar btol2, hadiahkan kejayaan utknya..walaupun dia tiada, hadiahkan kejayaan utknya...al-fatihah

    BalasPadam
  8. me too..love and miss my dad..his my coolest dad that i ever had..hope Allah will watching for him all the time..Amin :)

    BalasPadam
  9. sabar dan banyakkan berdoa. semoga dapat menenpuh hari-hari mendatang dengan lebih tenang.

    BalasPadam
  10. Salam,

    Sayangi dan hargai ibu-bapa kita ketika deme masih hidup dan doakan deme bila deme dah kembali padaNya.

    BalasPadam
  11. samalah kite fattah...

    bykkan sedekah al-fatihah dan yassin..

    BalasPadam
  12. people love to talk about mother more tp rmai yg x sdar seorg ayh pon trlalu bnyk brjasa untuk kite..^_^

    BalasPadam
  13. alfatihah..
    moga damai rohnya di sana... :)

    BalasPadam
  14. semoga kuat bro..jdkan ini satu motivasi untuk berjaya insyaAllah..

    BalasPadam
  15. tabah ye.
    paling penting kamu tak pernah lupakan arwah.

    BalasPadam
  16. bila final? gudluck ek..buat arwah ayah ngan mak zul bangga ;)

    BalasPadam
  17. tima kasih semua for support.. Al-fatihah..

    BalasPadam
  18. ckp mmg sng... tp org lalui semua ni je yg taw perasaan dye.... aku hanya mampu ckp sabar lah...

    BalasPadam
  19. bersabar dan kuatkanlah semangat wahai sahabat...

    BalasPadam
  20. jadikan ini sebagai pembakar semangat. imagine how happy would he be if u succeed in ur study, thus life, if he'd still here with u.

    BalasPadam
  21. fokus2...kalo rindu sedekah alfatihah bnyak2...:)

    BalasPadam
  22. Kuatkan semangat.. Bila rindu, sedekahkan Al-Fatihah buat arwah.. Serta, banyakkan berdoa.. Rindu itu mungkin sukar tapi jadikan itu sebagai semangat untuk teruskan hidup, menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.. Insya Allah.. :)

    BalasPadam
  23. buat sesuatu yg ayah akan bangga
    dan doakan buat arwah ye...

    BalasPadam
  24. SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.. AMIN..

    BalasPadam
  25. SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.. AMIN..

    BalasPadam

Terima Kasih :D