+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Jumaat, 18 November 2011

Kesan Pemanasan Global..?

7:57:00 PG

Share it Please

Sekarang ni Dunia semakin Panas. dan di Malaysia sendiri pun semakin panas. Tak hairanlah masyarakat kita sekarang ni, berbaju tapi macam berbogel? Apa kes? Takkan sebab cuaca kot korang nak dedahkan semua gunung daik ko tu? Pikir r sikit, aku pun panas jugak, tak de pun aku bukak seluar, bukak baju depan korang. Kalau nak bukak baju pun, boleh je ! bogellah dalam bilik sorang-sorang.. jadi tak ada r, orang lain nak marahkan ko. 

39 comments:

  1. hehehe..contoh yg sgt mudah untuk difahami.jadi,kawan-kawan kat luar sana,sila ambil perhatian ye :)

    BalasPadam
  2. erk??mendalam maksud ko tuh..huhuh..vote for that! :)

    BalasPadam
  3. artikel yg pendek, ringkas dan sentak jiwa.. hahaha good.

    BalasPadam
  4. hahaha
    gambar yg before dgn after tuh tak boleh belah...yg gambar 2011 tuh edit kan? ke betul2 dah jadik cam tuh? :o

    BalasPadam
  5. kekeke
    x mo ah, nnti x pasal2 masuk spital tg rambutan
    kekeke

    BalasPadam
  6. Pemanasan global ker panas hati?! hahaa...

    BalasPadam
  7. hahahaha rare
    bukan stkat patung
    orang pun skrg suke dedah2 panas katenye

    BalasPadam
  8. Manusia bknnya semakin maju tp semakin mundur..bkn jer dri segi pakaian, dulu org dok dlm gua..kita yg dok umah batu nih apa bezanya..hehe

    BalasPadam
  9. amboiiii , ekstremnyee , ahah

    BalasPadam
  10. sabar2..tp mmg betul pun beb..kat tmpat ak ni pn ada jer bnda2 mcm ni..fesyen pergh...pndai2 jga mata

    BalasPadam
  11. pesal ko sensitip sgt neh? ni mesti sebab ko yang terpandang dorang yang seksi2 tu kan..hahahhaha

    BalasPadam
  12. sape pulak yg bogel tu. haha

    BalasPadam
  13. haha....sinis sungguh berkata2...terbaekkk laaaa....

    BalasPadam
  14. sape makn cili mmg rasa pedas dan bertambah HOT ni... hehehe tp mmg betulkan.. xpyhla smp pakai baju mcm x pakai baju tp duk tayang kat org lain.. buat tambah dosa org je.. org yg buat tu mmglah dah dosa.. pastu dia bg lak dosa dia kat org lain kan.. kot ye pun nak buat dosa buat sorg2 lah xyh bg org lain sekali.. ye x? hehehehe

    BalasPadam
  15. haha..dia pergi slimming center ke??kurus jadinya..ke tak cukup makan??haha..:P

    BalasPadam
  16. penuh makna pic tu.. yg aurat ttp aurat.. hehe

    BalasPadam
  17. dia tak ingat kat panas api neraka lah tu..

    lain kali sound macam ni

    "panas ke kak? kat neraka lagi panas kak..."

    kehkehkeh..

    BalasPadam
  18. salam;
    org arab makin panas makin tebal pulak bajunya hingga nampak bijik mata je...kita disini makin panas makin banyak pulak dibukaknya..ish,ish,ishhhhh.

    BalasPadam
  19. baju tak cukup kain namanya , haha

    BalasPadam
  20. waa. tutup mata . tutup mata.. XP

    BalasPadam
  21. er.. takut kut kalo tengok pic patung sebelah kanan tu..

    BalasPadam
  22. Hehe, macam spender la...errr..
    Ada akak tengok gambar haritu, kesan pemanasan global, dulu2 spender ni macam seluar...besar..last2 sekarang tinggal satu benang je...hehe

    BalasPadam
  23. hahah .. kesimpulan :

    *walaupun panas macam mana, sila jaga aurat anda :)

    BalasPadam
  24. Berhijab tapi bogel, penyakit org melayu...

    BalasPadam
  25. terbaek bro!hahaha.pinjam idea.. :p

    BalasPadam
  26. haha...tak boleh blah la gambar ni...

    BalasPadam
  27. hahahaha.
    seriyesli.
    gua harap sangat dalam masa beberapa tahun akan datang.
    tugu bobby charton.
    atau tugu siapa-siapa yang terngangan depan stadium mencester unaited akan jadi benda sama.
    masing-masing tinggal boxer semata-mata.

    BalasPadam
  28. mrh btol..nie mesti kau ada ternampak apa2 kan..hehehe ;p

    BalasPadam
  29. makin hot je kan sekarang. fuhhhh.. bikin panas je mata tengok -.-

    BalasPadam

Terima Kasih :D