Aku Maafkan Kamu..


Aku minta maaf di atas segala perbuatanku
Ternyata, kamu lebih suci dari apa yang ku bayangkan..

Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku
Maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku......

Tertarik dengan lirik lagu Aku Maafkan Kamu nyanyian Jamal Abdillah, Malique, and Tripdisz..
Lirik lagu yg puitis dan mendalam maksudnya.. 

cebisan lirik diatas, memang sesuai dengan diri aku... haha.. 
Aku Maafkan Kamu.. Aku Maafkan Kamu.. Reviewed by Zul fattah on 1:36:00 PTG Rating: 5

37 ulasan

  1. aku ingt kn kau wtsendri ayt ni ahahhahah =D

    BalasPadam
  2. pehhh..parah dah kau ni~hahaha

    BalasPadam
  3. suka gak lirik nie.. just nice je bunyi dia.. ;-)

    BalasPadam
  4. banyak maksud tersirat dan tersurat dari lagu nih... pertama kali dengar lagu nih saya dah tertarik... balik umah terus cari n download... hehehhe..:)

    BalasPadam
  5. lirik lagu rupanya...ingatkan mu berpuitis plak...hehe.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum zul...wah nape ni zul frust yer...sabar je la yer...:)

    BalasPadam
  7. aku tak penah dengar la pulak lagu nih...huhu

    BalasPadam
  8. salam,
    ayat-ayat cam tu memang suka didengar dikala kita tengah dilema..lebih lagi dlm soal perhubungan sesama insan...

    BalasPadam
  9. mmg best lirik lagu tu~ ^^
    ada lagi satu lagu tp lupa nyanyian sape,"jgn lupa namaku"..pun best~ ^^

    BalasPadam
  10. maaf. dah lama tak layan lagu melayu. haha. eh eh, jiwang-jiwang pula dia. hoho

    BalasPadam
  11. aku maafkan kamu...
    rasa dpt challenge maafkan kami pramlee x?

    BalasPadam
  12. i love the lyrics. those are meaningful! :))

    BalasPadam
  13. tak padan gnn tomoi engko ni..ahaa

    BalasPadam
  14. agak2 kau kalo nyanyi ade sama cm jamal abdillah tak weh??

    BalasPadam
  15. saya suka lirik lagu ni..
    sbb mmg kena, dah maafkan seseorang dan berharap jgn le terjumpa lagi.

    BalasPadam
  16. hehehe.. pernah dengar gak lagu ni ^^

    BalasPadam
  17. sya mmg sentiasa memaafkan kamu.. hhehehe

    BalasPadam
  18. sedap lagu nihe..=)

    jom tgk kejap aja..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

    BalasPadam
  19. hihi..hati ngah bermunge-munge lah tu

    BalasPadam
  20. Oooo banggg... Boleh jadi awek abang tak untuk entry ni jer..?

    BalasPadam
  21. gitew....musti tengah frust ni kan...hihi

    BalasPadam
  22. hehe...
    jiwang jg rupa nye cik abg ni..
    xpe2.. hidup ni kna wrna warni..

    BalasPadam
  23. aku maafkan kamu, jgn ada benci antara kita...

    BalasPadam
  24. lirik lagu ape ni??nape aku tak tahu lagu ni..hihi..;)

    BalasPadam
  25. haish..baca entri ko nie mmg buat mood aku kjap2 berubah la..hahhaa

    aku nak tumpang sekaki la dgn lirik nie..hoho.. ;p

    BalasPadam

Terima Kasih :D

Search Blog