+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 29 November 2011

Aku Maafkan Kamu..

1:36:00 PTG

Share it Please

Aku minta maaf di atas segala perbuatanku
Ternyata, kamu lebih suci dari apa yang ku bayangkan..

Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku
Maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku......

Tertarik dengan lirik lagu Aku Maafkan Kamu nyanyian Jamal Abdillah, Malique, and Tripdisz..
Lirik lagu yg puitis dan mendalam maksudnya.. 

cebisan lirik diatas, memang sesuai dengan diri aku... haha.. 

37 comments:

  1. aku ingt kn kau wtsendri ayt ni ahahhahah =D

    BalasPadam
  2. suka gak lirik nie.. just nice je bunyi dia.. ;-)

    BalasPadam
  3. banyak maksud tersirat dan tersurat dari lagu nih... pertama kali dengar lagu nih saya dah tertarik... balik umah terus cari n download... hehehhe..:)

    BalasPadam
  4. lirik lagu rupanya...ingatkan mu berpuitis plak...hehe.

    BalasPadam
  5. assalamualaikum zul...wah nape ni zul frust yer...sabar je la yer...:)

    BalasPadam
  6. aku tak penah dengar la pulak lagu nih...huhu

    BalasPadam
  7. salam,
    ayat-ayat cam tu memang suka didengar dikala kita tengah dilema..lebih lagi dlm soal perhubungan sesama insan...

    BalasPadam
  8. mmg best lirik lagu tu~ ^^
    ada lagi satu lagu tp lupa nyanyian sape,"jgn lupa namaku"..pun best~ ^^

    BalasPadam
  9. maafkan ku..izinkan ku pergi...

    BalasPadam
  10. maaf. dah lama tak layan lagu melayu. haha. eh eh, jiwang-jiwang pula dia. hoho

    BalasPadam
  11. aku maafkan kamu...
    rasa dpt challenge maafkan kami pramlee x?

    BalasPadam
  12. tgk la sapa penulis liriknye..huhu

    BalasPadam
  13. i love the lyrics. those are meaningful! :))

    BalasPadam
  14. tak padan gnn tomoi engko ni..ahaa

    BalasPadam
  15. agak2 kau kalo nyanyi ade sama cm jamal abdillah tak weh??

    BalasPadam
  16. saya suka lirik lagu ni..
    sbb mmg kena, dah maafkan seseorang dan berharap jgn le terjumpa lagi.

    BalasPadam
  17. hehehe.. pernah dengar gak lagu ni ^^

    BalasPadam
  18. sya mmg sentiasa memaafkan kamu.. hhehehe

    BalasPadam
  19. sedap lagu nihe..=)

    jom tgk kejap aja..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

    BalasPadam
  20. hihi..hati ngah bermunge-munge lah tu

    BalasPadam
  21. Oooo banggg... Boleh jadi awek abang tak untuk entry ni jer..?

    BalasPadam
  22. gitew....musti tengah frust ni kan...hihi

    BalasPadam
  23. hehe...
    jiwang jg rupa nye cik abg ni..
    xpe2.. hidup ni kna wrna warni..

    BalasPadam
  24. aku maafkan kamu, jgn ada benci antara kita...

    BalasPadam
  25. lirik lagu ape ni??nape aku tak tahu lagu ni..hihi..;)

    BalasPadam
  26. haish..baca entri ko nie mmg buat mood aku kjap2 berubah la..hahhaa

    aku nak tumpang sekaki la dgn lirik nie..hoho.. ;p

    BalasPadam

Terima Kasih :D