Blogger Kembar Mengganas..

Hari ini, aku busy sikit. Nak study subject Math dgan Signal. Sebab esok ada quiz dan mungkin ada midterm exam.. Tapi tak pasti lagi la, pasal midterm exam ni. Aku cuma nk review blog je.. Sebab setiap kali aku masuk blog-blog ni, aku rasa macam mereka sinonim r. Diaorang ni, semua blogger lelaki. Sezaman kot.

Masa aku mula-mula aktif berblogging, 3 bulan lpas... Aku slalu masuk blog diaorang ni, dan kadang-kadang aku sendiri tertukar blog-blog ini. Sebab cara penulisan dan tema blog hampir sama. Walaupun skrang ni dah berubah. Tapi perasaan aku masih seperti dulu. Mereka ni blogger kembar ke?

kalau korang tak percaya? Cuba r tengok sendiri. Click je header blog untuk ke blog diaorang... Aku tak mahu ulas pasal blog  diaorang.. tapi korang sendiri yg tentukan... Sebab ini semua just perasaan aku. hehe..




! Skytech BELOG™ !!




p/s: aku rasa mereka ni blogger kembar  r.. haha
Blogger Kembar Mengganas.. Blogger Kembar Mengganas.. Reviewed by Zul fattah on 5:28:00 PTG Rating: 5

55 ulasan

  1. kekekekeke
    weh
    aku pon ase cm tu
    hehehe =p

    BalasPadam
  2. eh eh eh ada jiran dan abg besar sy lak ehh.. hehe dorang ni semua memang best! (ayat pancing)

    BalasPadam
  3. haha...tang mana yang kembar tu bro..? hee~

    BalasPadam
  4. wahhhh ada kembar... siap kembar 3 lg ;)

    BalasPadam
  5. nasib tak kembar siam hehe, just joking

    BalasPadam
  6. tau xpe.aku kadang pun tetukar jugak. pastu ada lagi yg kembar.

    iMBobo, H.J, Jiji Yu. sume tema hitam. konpius daku.

    BalasPadam
  7. haha.. dulu blogger pompuan ni laki lak ye..

    BalasPadam
  8. best ny ade kembar..lau ade kembar btl2 ag best kot =P

    BalasPadam
  9. wah...
    nmpk cam sama tapi x serupa ngeh3..

    BalasPadam
  10. hahah dulu dulu lar.. shera pun konpius gak..

    BalasPadam
  11. Diaorg kembar lain mak lain bapak hoho
    Aku slalu pening msk blog jiji yu ngan hj..sbb diaorg kwn in real life *Kalau aku xclap* gaya pnulisan kkdg hmpr sama

    BalasPadam
  12. hahahaha.. a'ah.. stuju2.. dorg tiga org nih lebih kurang jer.. :)

    BalasPadam
  13. haha
    kembar tp tak bukan kuar dr perut yg sama

    BalasPadam
  14. kalau kembar selalunya ganas (aktif)
    nanti nak melawat

    BalasPadam
  15. salam zul...rasanya x sama la kot...masing2 ada kelebihan tersendiri...:)

    BalasPadam
  16. gaya penulisan yg sempoi sebab tu dorg kembar hehe..suka singgah blog kembar bertiga tu hehe

    BalasPadam
  17. rentak dan isi tulisan mereka seakan2 sama sahaja..

    BalasPadam
  18. fattah ad jmpe kembar kaklimah takkk? :P

    BalasPadam
  19. hehehe,, memang betul :)

    BalasPadam
  20. okey nanti nak datang melawat. heee :D

    BalasPadam
  21. sakit tekak ke beb.

    BalasPadam
  22. Myvi mana yg korang suka ?http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/myvi-mana-yg-korang-suka.html

    BalasPadam
  23. apa yang sama? *musykil kejap* haha

    BalasPadam
  24. Salam;
    Kalau iMBOBO aku kenal..tapi yg dua orang lagi tu belum lagi,nanti aku cuba terjah blog diaorang..pat mana yg dikatakan sama tu...

    BalasPadam
  25. MR.BOBO! huhu.. tu je yang saya kenal ^^

    BalasPadam
  26. arisha pernah terjah dua blog di atas sahaja, imbobo dan firdaus. those blogs guite good. will check the skytech blog soon! :D

    BalasPadam
  27. err ak xpernah trjah,tp dah kenal2kan ni kena ziarah sesama jiran blogger ni..hehe

    BalasPadam
  28. rasanya saya pun cam ada kembar. hii

    BalasPadam
  29. kembar ke? hahaha. saya kembar dengan sape ek?

    BalasPadam
  30. exam???wat molek2 na..he8..kembar siam kot..jemput dtg ke blog..ade promotion buku..best..

    BalasPadam
  31. blog pun ada kembar jugak ke..baru tahu..

    BalasPadam
  32. hehehehehe....sempat je dia cari pasangan blog kembar..hahaa

    BalasPadam
  33. mgkn kembar 3 kot... hahaha

    BalasPadam
  34. semua ni blogger yg hebat2 belaka!!

    BalasPadam
  35. haha dorg ni mmg kembar. aku pon bila g blog no.2 n no.3 tu rasa cam tu hahaha sesuai tajuk ko tu

    BalasPadam

Terima Kasih :D

Search Blog