3 Perkara yang Tidak Boleh Dilengahkan..

Suka tengok gambaq ni?

3 perkara tak boleh di lengah-lengahkan:

1. solat

2.kahwin.

3. tanam mayat.

So.. kena cepat2 r..

p/s: sape nak kahwin dengan aku?
3 Perkara yang Tidak Boleh Dilengahkan.. 3 Perkara yang Tidak Boleh Dilengahkan.. Reviewed by Zul fattah on 6:24:00 PG Rating: 5

49 ulasan

  1. amboi,sngnye...
    kau mmpu ke nk sara ank dara org?
    hehehe ;p

    BalasPadam
  2. dah,, cepat pergi semayang!! cepat!! ha ha ha~

    BalasPadam
  3. 4. jualan murah. harharhar :D

    BalasPadam
  4. rs2 dh sedia ke nk jg ank org Fatah??... :P

    BalasPadam
  5. Kalau dah sedia, pi la pinang seorang gadis..cheewah;)

    BalasPadam
  6. ada calon da ke..? cepat2 la kawen ye...heee~

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...

    Dah ada niat nak kahwin cepat tu, insya Allah akan Allah permudahkan..

    BalasPadam
  8. aikk, gambar kahwin je?? tanam mayat takde...hehe

    BalasPadam
  9. ke toilet pun tak boleh dilengah2kan :)

    BalasPadam
  10. hahahahaha....asyik gmba tu jew...da cukup syarat nak kawain??

    BalasPadam
  11. ayah aku nak 10k usd. kalau kau sanggup, aku setuju jadi teman hidup kau.hiihihih

    BalasPadam
  12. tak sabar nak kwen eh?? hahahahah

    BalasPadam
  13. hahhha.. betul tu... keh3...cepatkan solat, cepatkan kawin... dan cepatkan tnm mayat.... ya ka? x dapat view page lama2 sebab:
    zul..kau punya page ada malware detect...huhuhu..

    BalasPadam
  14. btol2..hehe...bab kawen 2,kna la ckup sume dulu..hehe

    BalasPadam
  15. merujuk soalan kau, aku tak tahu.

    aku perlukan masa.

    BalasPadam
  16. erk....kena cepat2 cari calonlah ni...huhu..

    BalasPadam
  17. salam fattah....

    lamanya tak borak...

    ce tengok follower alif yang ke 613 tu... macam pelik je...

    BalasPadam
  18. air dah penuh kepala ke bang? :P

    BalasPadam
  19. air dah penuh kepala ke bang? :P

    BalasPadam
  20. solat, doa dapat jodoh yg baik
    kahwin doa masjid yg dibina dirahmati Tuhan
    mati smoga dlm iman
    haapy weekend
    klu sudi boleh join segmen bloglist :)

    BalasPadam
  21. kwin pon nk kna cpt ke kalo duit xckup g?? huhu

    BalasPadam
  22. yang pertama dengan kedua tu boleh buat sendiri bai, takdo hal. yang ketiga tu? fardhu kifayah. sorang buat, yang lain tak payah...

    BalasPadam
  23. entry yg paling ringkas pernah aku jumpe...hahhaaha...jangan dilengah2kan..

    BalasPadam
  24. ringkasnyer enti tp padat..haha...sempat prOmOte diri ye :D

    BalasPadam
  25. kekekee
    ha sape nak cept isi borg dgn fattah patttt

    BalasPadam
  26. ye mari kawen cepat!
    hoyehhh~




    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  27. hurm , yang bab kahwin tu tak menahan ! ==

    BalasPadam
  28. there're so many things tidak boleh kita lengah2kan other than those ;)
    have fun there!!

    BalasPadam
  29. Sepuluh tahun lagi boleh tunggu? Boleh jadi menantu kakak hahaha....

    BalasPadam
  30. Kena segerakan kubur mayat.. Nanti tak pasal2 pihak bandaraya ambik.. haha..

    BalasPadam
  31. perhh. pesal asek gamba yg sme je.. rugi x g expo uum..ade retis...daud kilau! hua2

    BalasPadam
  32. 1. kadang 2 selalu lambatkan
    2. sudah
    3. terserah pada yang hidup

    BalasPadam
  33. salam zul..gelak mama baca ayat yg bawah sekali..nice entry !!..

    BalasPadam
  34. hahaha...ko tgh mencari lah nih ye..cett...

    BalasPadam
  35. kawin?? alar kawin pun kene cepat ke??

    tapi belum cukup duit la nak kawin..
    hahhah

    BalasPadam
  36. apa tgu lagi. kawen la cepat.calon dah ade tuuu..

    BalasPadam
  37. solat tiang agama
    kahwin ibarat mendirikan masjid
    tanam mayat mengelak penyeksaan terhadap si polan..

    BalasPadam
  38. ni bukan ke dari page ely yanniz?

    BalasPadam

Terima Kasih :D

Search Blog