+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 9 Oktober 2011

3 Perkara yang Tidak Boleh Dilengahkan..

6:24:00 PG

Share it Please
Suka tengok gambaq ni?

3 perkara tak boleh di lengah-lengahkan:

1. solat

2.kahwin.

3. tanam mayat.

So.. kena cepat2 r..

p/s: sape nak kahwin dengan aku?

49 comments:

  1. amboi,sngnye...
    kau mmpu ke nk sara ank dara org?
    hehehe ;p

    BalasPadam
  2. dah,, cepat pergi semayang!! cepat!! ha ha ha~

    BalasPadam
  3. 4. jualan murah. harharhar :D

    BalasPadam
  4. rs2 dh sedia ke nk jg ank org Fatah??... :P

    BalasPadam
  5. Kalau dah sedia, pi la pinang seorang gadis..cheewah;)

    BalasPadam
  6. ada calon da ke..? cepat2 la kawen ye...heee~

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...

    Dah ada niat nak kahwin cepat tu, insya Allah akan Allah permudahkan..

    BalasPadam
  8. aikk, gambar kahwin je?? tanam mayat takde...hehe

    BalasPadam
  9. ke toilet pun tak boleh dilengah2kan :)

    BalasPadam
  10. hahahahaha....asyik gmba tu jew...da cukup syarat nak kawain??

    BalasPadam
  11. sila kumpul duit cecepat... heheh

    BalasPadam
  12. ayah aku nak 10k usd. kalau kau sanggup, aku setuju jadi teman hidup kau.hiihihih

    BalasPadam
  13. moga dipertemukan jodoh...^_^

    BalasPadam
  14. agak2 jodoh boleh dibeli tak?

    BalasPadam
  15. hahhha.. betul tu... keh3...cepatkan solat, cepatkan kawin... dan cepatkan tnm mayat.... ya ka? x dapat view page lama2 sebab:
    zul..kau punya page ada malware detect...huhuhu..

    BalasPadam
  16. btol2..hehe...bab kawen 2,kna la ckup sume dulu..hehe

    BalasPadam
  17. merujuk soalan kau, aku tak tahu.

    aku perlukan masa.

    BalasPadam
  18. entri nak cari calon isteri ker?

    BalasPadam
  19. erk....kena cepat2 cari calonlah ni...huhu..

    BalasPadam
  20. salam fattah....

    lamanya tak borak...

    ce tengok follower alif yang ke 613 tu... macam pelik je...

    BalasPadam
  21. air dah penuh kepala ke bang? :P

    BalasPadam
  22. air dah penuh kepala ke bang? :P

    BalasPadam
  23. solat, doa dapat jodoh yg baik
    kahwin doa masjid yg dibina dirahmati Tuhan
    mati smoga dlm iman
    haapy weekend
    klu sudi boleh join segmen bloglist :)

    BalasPadam
  24. kwin pon nk kna cpt ke kalo duit xckup g?? huhu

    BalasPadam
  25. yang pertama dengan kedua tu boleh buat sendiri bai, takdo hal. yang ketiga tu? fardhu kifayah. sorang buat, yang lain tak payah...

    BalasPadam
  26. entry yg paling ringkas pernah aku jumpe...hahhaaha...jangan dilengah2kan..

    BalasPadam
  27. ringkasnyer enti tp padat..haha...sempat prOmOte diri ye :D

    BalasPadam
  28. kekekee
    ha sape nak cept isi borg dgn fattah patttt

    BalasPadam
  29. ye mari kawen cepat!
    hoyehhh~




    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  30. hurm , yang bab kahwin tu tak menahan ! ==

    BalasPadam
  31. there're so many things tidak boleh kita lengah2kan other than those ;)
    have fun there!!

    BalasPadam
  32. Sepuluh tahun lagi boleh tunggu? Boleh jadi menantu kakak hahaha....

    BalasPadam
  33. Kena segerakan kubur mayat.. Nanti tak pasal2 pihak bandaraya ambik.. haha..

    BalasPadam
  34. perhh. pesal asek gamba yg sme je.. rugi x g expo uum..ade retis...daud kilau! hua2

    BalasPadam
  35. 1. kadang 2 selalu lambatkan
    2. sudah
    3. terserah pada yang hidup

    BalasPadam
  36. salam zul..gelak mama baca ayat yg bawah sekali..nice entry !!..

    BalasPadam
  37. kawin?? alar kawin pun kene cepat ke??

    tapi belum cukup duit la nak kawin..
    hahhah

    BalasPadam
  38. apa tgu lagi. kawen la cepat.calon dah ade tuuu..

    BalasPadam
  39. solat tiang agama
    kahwin ibarat mendirikan masjid
    tanam mayat mengelak penyeksaan terhadap si polan..

    BalasPadam
  40. ni bukan ke dari page ely yanniz?

    BalasPadam

Terima Kasih :D