+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 28 September 2011

Wordless Wednesday : Kawan Makan Kawan

12:08:00 PG

Share it Please

Aku pernah kena.. Korang?

56 comments:

  1. haha i get what you mean. but fortunately i dont really give a crap anymore.

    BalasPadam
  2. kawan, tikam belakang ke ne.


    terima kasih komen di blog kita, event oil n gas exhibition tu leh je kawan-kawan dari bidang lain datang...

    BalasPadam
  3. pergh gambar saiko tikam tu.. bahaya kawan makan kawan ni. sumpoh aku benci

    BalasPadam
  4. pernah kena ! saket hati woo kalau kena macam ni ! benci gile !

    BalasPadam
  5. huh banyak kali dah kena.. hehe dorang ni kalau kita tikam dia balik, dorang rasa apa eh?

    BalasPadam
  6. pernah jugak kena, sangat memeritkan...apa2 pun kena banyak bersabar walapun diri dilanda fitnah yg maha dahsyat..

    BalasPadam
  7. tu la..bila depan cakap lain..belakang cakap lain...erkkk...

    BalasPadam
  8. siyes terbaik...pernah rasa gak...sakit giler...

    BalasPadam
  9. selalu dah.kalau die mtk maap, ok balik la. kalo tak, babai la

    BalasPadam
  10. xpna ag kot.. nth lh.. sb aku bkn jnis suke ingt slh2 kwn2 aku...

    BalasPadam
  11. pyah nak cari kawan yg betul kawan. kn?

    BalasPadam
  12. hmm tu bukan makan..tu tikam namanyee..:P

    BalasPadam
  13. picture sgt kejam.. setakat ni rasanya tak pernah rasa lagi.. dah lupa kot.

    BalasPadam
  14. fuck backstabber. HAHAHA. aku benci org cmtu.

    BalasPadam
  15. tak boleh nak lari... ada ja.. yang penting kita jangan macam tu..

    BalasPadam
  16. pernah kena..sbnrnya dia lebih pd buruk²kan kita kt belakang spy kawan lain pakat dok benci kita sama..walaupon kita dh maafkan dia tp mmg x ingin kawan dgn dia lg..

    BalasPadam
  17. tak de pernah kena... msred ni pendiam dan low profile....

    BalasPadam
  18. biasa lah tue.. mmg byk terjadi.. so jgn percaya org 100% jgn kata kawan adik beradik pun boleh mkn adik beradik skrg ni... asam garam kehidupan...

    BalasPadam
  19. alaaaa...siannya...sapo buek fattah ni...

    BalasPadam
  20. Salam;
    Sekarang ni org dah banyak guna tektik tikam belakang dah..jrg kita jumpa teknik tikam depan..oleh tu hati2lah selalu walaupun kawan rapat.

    BalasPadam
  21. era pun pernah kena.. siapalah yang tak pernah kena tu memang bezt lah.. ha ha ha

    BalasPadam
  22. Tak ambik port dah dengan orang macamtu.. haha..

    BalasPadam
  23. sllu sgt :(
    even dh jage elok, dh lyn baek, tp still kene T_T

    BalasPadam
  24. kenyang ke makan kawan??haha..

    Alhamdulillah tak pernah..:)

    BalasPadam
  25. bahaye kalau dapat kawan macam tu =='

    http://syazanasani.com

    BalasPadam
  26. susah nak cari kawan susah senang nie..kebanyakkan nya semua nak senang je..huhu..sob..sob..

    BalasPadam
  27. banyak kali aku kena..hahahaha~~ bkn setakat 'kawan makan kawan', 'sepupu makan sepupu' pun ade.. =_='

    BalasPadam
  28. ha, kes mmg sial =.=" apsal bro? kne tikam ke motif WW hari ni :P

    BalasPadam
  29. aku penah kene byk kali kot.. dah kritikal sgt dh sbb asik kene tikam je. sib bek kuat sbb mkn tongkat ali baba =p

    BalasPadam
  30. kawan makan kawan, jangan la makan kawan.. makan la nasi..

    BalasPadam
  31. pernah kena... sangat2 sakittttttt.. huhu

    BalasPadam
  32. kerana itu, berhati-hatilah bila berkawan......

    BalasPadam
  33. kena tikam belakang? macam game budak2 pada aku. nak jatuhkan orang, berdepanlah, baru cool. hehehe

    ok, aku mengarut

    BalasPadam
  34. siap tikam dari belakang tu..ceyt

    BalasPadam
  35. setakat ni alhamdulillah tak da..yang makan kawan tu aku tak kawan dan bukan kawan aku..

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum...

    Semuanya atas kehendak nafsu dan hasutan syaitan

    BalasPadam
  37. rasa mcm pernah, tapi... situasi berbeza.

    BalasPadam
  38. sakit okeyh kwn mkn kawan...ada gk mmbe cmni,dpn lain blkg lain..yela aty kita pun lain2 gk kn,heh...

    BalasPadam
  39. kawan makan kawan? emmm cm xpenah kena lagi je...mintak2 dijauhkan..huhuhuhu

    BalasPadam
  40. semua orang hidup pun penah kena gak kot...kadng2 kita je yg pikir mcm tu...kawan kita x pikir pun yg dia tu tengah makan kita nih.sebagai membe, sedarkan mereka selagi terdaya...seksa kot kalau dimakan ni.haha...

    BalasPadam
  41. pernah juga.. sangat menyakitkan. Allah Maha Adil. gembiranya dia tak lama.. :)

    BalasPadam
  42. itulah kawan wahai sahabat semua.. sakit jugak r kena macam ni, setelah apa yg kita buat utk mereka.. aku tak harapkan balasan.. tp jganlah dibalas dgan begini..

    BalasPadam
  43. itulah kawan wahai sahabat semua.. sakit jugak r kena macam ni, setelah apa yg kita buat utk mereka.. aku tak harapkan balasan.. tp jganlah dibalas dgan begini..

    BalasPadam

Terima Kasih :D