+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 4 September 2011

Sahabat Blogger aku Kemalangan di Malam raya..

7:55:00 PTG

Share it Please
oli-go

Sebenarnya berita ni, aku dah tahu lama, sory la, aku sibuk dgan urusan lain.. Jadi aku hanya sempat postkan pasal blog sahabat aku ni, di FB je.. tapi hari ini, aku nak mintak tolong korang semua.. 
Doakan agar kawan kita ni, semoga cepat sembuh k.. 

Sebelum kejadian, beliau selalu mengadu dkat aku.. yg beliau sakit kepala.. tak sangka pulak beliau kena macam ni.. Apa2 pun, doakan yup.. smoga Oligo cepat sembuh..

ini adalh petikan dari blog Oligo..

ini url blog Oligo..


PERHATIAN!!!!!!NAK BAGITAHU KORANG NIH...PEMENANG GA AKU BELI KE TAK???

Assalammualaikum...
Di sini saya ingin memberitahu satu berita PENTING especially pada blogger-blogger yang masuk contest n jadi PEMENANG GA AKU BELI KE TAK??...hadiah yang dijanjikan untuk para pemenang terpaksa di postpone kan sebab penulis blog ini iaitu OLIGO telah terlibat dalam KEMALANGAN JALAN RAYA mase malam raye...so die da amanahkan saya untuk inform u all semua tentang hadiah tersebut tak dpt dipos sekarang...keadaan nye teruk ckit sebab kne langgar lari..jadi tak dapat nak klua mane2..keadaan die skrg mayb stabil ckit...same-same la kite doakan agar OLIGO cepat sembuh...AMIN...HARAP MAKLUM...


P/S : harap-harap Kak Lia (OLIGO) cepat sembuh...huhu..Dari ADMIN..

p/s: tolong la, sebagai sahabat.. 

23 comments:

  1. semoga kak lia cepat sembuh... amin..

    BalasPadam
  2. singgah beraya.

    harap cepat sembuh.... mr jay sy pon accident gak.. cian dye

    BalasPadam
  3. adoii..semoge beliau cepat sembuh..

    BalasPadam
  4. salam;
    mujurlah tak teruk sangat..mudah2han cepat sembuh.

    BalasPadam
  5. semoga beliau cepat sembuh..>AMIN<

    BalasPadam
  6. mudah-mudahan dia cepat sembuh...amin...

    BalasPadam
  7. insyaAllah..semoga dia cepat sembuh..aminn

    BalasPadam
  8. salam....semoga beliau cpt2 sembuh yer...:)

    BalasPadam
  9. Insyallah, Amin.

    Selamat hari raya. slm perkenalan dari kita ya.

    Jemput datang ke blog kita > http://batulesung.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. semoga beliau cpt sembuh hndaknye..

    BalasPadam
  11. huhu semoga cepat sembuh sahabat blogger kita tu ye

    BalasPadam
  12. salam singgah di angin lalu...


    ya Allah...semoga beliau cepat-cepat sembuh dan sihat hendaknya..

    fattah, mane duit raye?? huhu..

    BalasPadam
  13. macamana dia sekarang? muga dia cepat sembuh semula

    BalasPadam
  14. sedihnya kemalangan time dkat2 nak raya..nie yg nak nangis nie..smoga beliau sembuh cepat ;)

    BalasPadam

Terima Kasih :D