+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 13 September 2011

Disebabkan Google Graviti, Aku dapat Malu kuasa 2..=.=

12:14:00 PTG

Share it Please

Haha.. aku kena.. aku kena bai.. aku dikenakan oleh member aku sendiri bai.. huhu.. tanjat boby ...!!!..
kuang asam betul.. aku ni lambat r.. lembab.. sayur banyak air kot.. semua org dah tahu pasal Google Graviti.. tapi aku.. aku yg lembab.. aku baru tahu.. malu kot.... huwaa.. rasa cam nk makan penampaq je.. huhu..

Try r korang pulak serach keyword dengan menggunakan google gravity.. best kot..

p/s: dah la, masa turun bas tadi pun dah tersilap.. huwaa.. malu kot.. rasa nak humbang je, muka ni kat dalam lubang jambang .. huwaaa..

47 comments:

  1. hahaha, kau terkena dgn sapa? just for fun...hehhee

    BalasPadam
  2. aku bkn nk kenakan kau...saja suka2 bgtau pembaca yg mana tak tahu lagi... :D

    BalasPadam
  3. ahahaha ... belum sempat nak taip runtuh plak .... kuatnya tarikan graviti tu ye .. terkena kali ke 2 dah ni ... :(

    BalasPadam
  4. kat google bnyak lagi function dia.. semua best !

    BalasPadam
  5. Salam;
    Tak apa, bukan semua benda kita dapat ambik tahu.

    BalasPadam
  6. itulah...
    ta ikut p'kmbngn semasa...haha

    BalasPadam
  7. tak sangaka aku sangat outdated sobs sobs . muahaha ,aku agak menatang kejadah tu seram jadi aku nak takutkan adik aku muahahha

    BalasPadam
  8. halamak, ilmu baru ni. x taupun fasal google gravity. ops, termalu jap! :(

    BalasPadam
  9. yeah,,bestkan main benda ni..try search banyak kali sampai banyak sangat link bersepah-sepah..haha!

    BalasPadam
  10. JAMBANG?? hahaha...lain kali guna GPS...;p

    BalasPadam
  11. haha...best kot ada google gravity ni....(^^,)

    BalasPadam
  12. hahahaha~~ terkono la zul kat sana an.. sape yg kenakan?? hahaha.. sib bek cp dah tau hal nih awal2.. tp tak tefikir gak nak kenakan orang..haha

    BalasPadam
  13. ish3...terkena jgk la akak ni...

    tersilap ms trn bas xpe lg..akak ni jatuh longkang ms trn bas..lg malu b,ganda3...ha4...

    BalasPadam
  14. pening aku guna google gravity tu. senget senget kepala.

    BalasPadam
  15. aku tak tahu.

    aku baru bukak link tu.

    camno kau buat neh?.
    menarik gilaaaa..

    BalasPadam
  16. hahhah... tak per kena perkena gurau2 manja... huhuhu... sabar jer la... mesti ngah memikirkan sesuatu yang panjang.. tu tersilap turun bas..:)

    BalasPadam
  17. ehehehehe
    x pe..,malu pon dah tawu kan...hehehehe

    BalasPadam
  18. WAH MAINAN BARU NI..KIFIKIFKIF

    BalasPadam
  19. Msred pon baru tau google gravity...

    BalasPadam
  20. err ape tu?

    nape aku tak tau pape ni?haha

    xP

    BalasPadam
  21. aku rasa aku takmo try mende alah ni , mampuih aku punya laptop ni kang !

    BalasPadam
  22. huhu..skrg google dh mcm2 ad..ehhe..siap blh tgk dunia gne google ^_^

    BalasPadam
  23. suke main mende ni! yay!

    dill.

    BalasPadam
  24. byk lgy sebnrnye...best ..aku dlu byk taw ..skrg da lupe..bt kt lp kwan,,sume kagum heheh bgge siot eheh

    BalasPadam
  25. act syu pun tak tahu sebenary. ;p hahaha

    BalasPadam
  26. Hehe takpe bro... Janji ko tau dah skang. tp nape ko terperanjat>? hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih :D