Mati Sebab Melancap



Gile r.. terkesima sperma  aku doe, dengar berita ni.. tengah aku duk skodeng2 blog freaky tadi, aku terjumpa r, pasal entry ni.. Penulis Senja punya la..  Makk aii.. takut jugak doe.. erm.. takut bila dengar brita org mati ni..
tambahan lagi mati masa duk buat benda yg pelik2 ni..

Melancap babe.. korang mesti tahu r, nak kata aku tak melancap, tipu r.. kebanyakkan member laki aku, 90% mengaku secara jujur yg diaorg pernah melancap.. tak kisah dengan cara macam mana?
5% tak mengaku, tapi muka memang pernah buat r.. dan 5% lagi memang budak surau.. real punya.. x main benda macam ni..

erm.. tapi mengikut cite ni, remaja tu mati setelah 40 kali melancap dalam satu malam.. Bapak r.. banyak gile.. mampuih la adik ko.. ni memang ketagih tahap cipanzi r ni.. ok la.. aku malas nk cite panjang.. korang boleh terjah sendiri di blog Penulis Senja pasal entry ni.. dan rujukan sebenar disini

p/s: dalam proses utk berhenti =.=
Mati Sebab Melancap Mati Sebab Melancap Reviewed by Zul fattah on 8:35:00 PTG Rating: 5

46 ulasan

  1. gone sampai 40 kali ? die berhenti pastu melancap balik pastu berhenti balik gitu ke ? macam gampang haha

    BalasPadam
  2. kahwin la cepat...kalau dah mampu!!

    BalasPadam
  3. bagus gak artikel tu...tp kalau masih ada yang berani mati lagi tataw la kan...erm..

    BalasPadam
  4. gila 40 kali??!! baik kau kawen cepat weh~membazir sperma je..nanti habis sperma yang elok kang..hahaha

    BalasPadam
  5. ini adalah gilaaa.. akhirnya mati x sempat kawen..

    BalasPadam
  6. er.. agk memalukan bila meninggal dlm keadaan tu

    BalasPadam
  7. 40 kali sehari???giloo hahhaha

    BalasPadam
  8. haha..agak keterlaluan la tu dalam sehari...

    BalasPadam
  9. errrrrkkk
    gile ahhhh
    mentakotkan..huuuuu

    BalasPadam
  10. 1st time dgr pktaan melancap..
    mst bnd xelok kan..
    smpi leh wt maut huhu

    BalasPadam
  11. budak tu cube cipta world record ke??

    BalasPadam
  12. mak ai...mati cm ni aku xnk wei..huhu..

    BalasPadam
  13. tu bru melancap..klu yg buat zina..

    BalasPadam
  14. memang wajib kawen lah budak ni..patutnya..tapi dah mati pulak..sian..

    BalasPadam
  15. Tak berbaloi nya mati kerana nak layan nafsu...

    BalasPadam
  16. mcm ni pun ade kan.. pelik2 jek.. kan sia sia mati nyerr.. >.<"

    BalasPadam
  17. hahahhaa..berite nie mmg super gempakkk,,wakkkakaka,,ok kyte dh follow awk,,thnks bab komen kt kyte,,hrap ko dpt follow aku balik bro..:)

    BalasPadam
  18. LOL mati dalam eksited.. tapi minta jauh la mati dalam keadaan macam ni..

    BalasPadam
  19. errr..bapak lah sampai 40 kali..lebam :D

    BalasPadam
  20. macam tipu aja berita dari Indon nih..hahahaha...gila terkulai layu beb..masuk 15 kali dah tak larat! haha

    BalasPadam
  21. 40 kali?fuhhh, cuba kire berapa banyak la dosa yang dia dapat?

    BalasPadam
  22. pergh! tak bleh blah kau zul gemuk-ah. haha tasbih di tangan lain kali. :P

    BalasPadam
  23. kena rajin2 ajak kengkawan puasa ni.. :P

    BalasPadam
  24. ni dah kira WAJIB KAHWIN ni....

    henti2kanlah aktiviti yg tak sihat ni.. kalau rasa x boleh cepat2lah kawin yer... :)

    BalasPadam
  25. wakaka terkedu aku baca berita tu. dan terkesima aku baca pengakuan ko hahahaha nice 1

    BalasPadam
  26. heee..wekk..gile bapak sangap..haha..

    weh,aku dtg nih..haha

    BalasPadam
  27. sungguh gilos ini semua..

    BalasPadam
  28. peh terkedu tak tau nak komen camne....takut pun ada

    BalasPadam
  29. tersangatlah dasyat....ibu bapa harus ambik berat dlm benda mcm ni...skali skala pantau pergerakan anak

    BalasPadam
  30. perghh,..x layu je punai ko tuh..hahaha

    BalasPadam
  31. gile lah melancap sampai 40 kali 1 malam memang mati lah kote dah sakit sangat..

    BalasPadam

Terima Kasih :D

Search Blog