+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 21 Ogos 2011

Pandangan Mata

7:51:00 PTG

Share it Please

Bagi lelaki memandang wanita,
pandanglah pada mata kirinya kerana disitulah letak cantik dan ayu cintanya
manakala..
Bagi wanita memandang lelaki,
pandanglah pada mata kanannya kerana disitulah letaknya upaya akal dan cekal kata-katanya..

9 comments:

  1. wah!!! Fakta best ni. Nak kongsi dgn my love lah. huahuahua. Nice info. :)

    BalasPadam
  2. woaah terima kasih share :)

    BalasPadam
  3. yeker cam2..kena pandang guna sebelah mata je la eh..hehe gurau je

    BalasPadam
  4. fakta ke auta ni..?

    camne plak dgn menundukkan pandangan..^^

    BalasPadam
  5. ye ke ni??? kalau macam tu lepas nih nak tutup jerlah mata kiri..huhu... buka time jumpa yang suka jer..hohoi... melampaukan??? thanks untuk info ni zul..:)

    BalasPadam
  6. awk.. x penoh lg.. jom la join..:] http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

    BalasPadam
  7. @cello191 : ni bukan la auta... takkan dgan kwan pun nk tunduk smasa bercakap..?

    BalasPadam
  8. ye ker????tak tau ler plak pas ni kena tengok mata kanan ker???hehehe..

    BalasPadam

Terima Kasih :D