+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 21 Ogos 2011

Mengavatar ke mengatal?

8:46:00 PG

Share it Please

Tengah aku duk godek-godek blog member aku Ain Syazana.. Aku tengok avatar dia.. comel jew.. haha..
Aku pun tak puas hati r..aku nak cuba buat jugak ah.. 
Amacam..? avatar aku di atas tu, encem tak? haha..
kalau korang nak buat jugak..terjah sini..


Haha..amacam.. sama tak? hehe.. tapi parut tu r, aku ada 2,  yg avatar aku ada satu je, tak boleh tambah r lagi satu.. Huhu.. Apa-apapun.. layan je la..

Bapak r..besaq nya hidung aku..? gile r, nampak lain doe.. mungkin sebab aku pakai rayban aku macam tu kot.. sangkut kat hidung je.. haha.. lantak la..  
Cuma aku masih confuse r.. avatar dengan doodle ni, apa yg bezanya..?
cuba korang explain..?

16 comments:

  1. Salam;
    tak pasti pulak aku..apa yg aku dapat nilai disini avatar dan doodle ni sama dengan karikator..bezanya cara membuat karikator ni dilukis dgn tangan.

    BalasPadam
  2. @yusuf laili : oo.cam tu eh.. tima kasih yup..

    BalasPadam
  3. avatr tu xyh tulis gune tangan
    da tersiap sedia asenye
    sne la cam yusuf tu ckp
    bte ensem2 avatr tu ^^

    BalasPadam
  4. gilo gengster muko tuh. hahaha takot aku tgk..

    p/s : aku amik template kat sini http://www.deluxetemplates.net/

    BalasPadam
  5. lain bebeno mukanya,,hahaha

    BalasPadam
  6. @freaky : haha..biaso jah boh..
    ok..tima kasih.. haha

    BalasPadam
  7. Lepas ni, silalah lepak selalu kat blog saya yer..

    BalasPadam
  8. beza nya, dudel lagi comel, avatar tak comel. hihi

    BalasPadam
  9. pergghhh...lari..gangster...hehehe..

    BalasPadam
  10. haha pandai pum buat..parut tuh hot gile hekhek

    BalasPadam
  11. xtau plok muke mg bparut cm gni skali..dasyat gangster muko!

    BalasPadam
  12. law mu nak mangatar hop ak wat shout ak deh..limited edition neh haha

    BalasPadam
  13. okeh fattah beyeh dowh..bley tgk latest update ak eh..hope mu suke hee :)

    BalasPadam
  14. hahah.. smart jer avatar tu... saya dah ada 2 avatar... keh3..:)

    BalasPadam
  15. dodol tu comey skit dari avatar tu..tp muka ori 2 lagi ganeh...hahahaha...

    BalasPadam

Terima Kasih :D