+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 14 Ogos 2011

Bulan Puasa ni bro.. Hormat r sikit..

3:53:00 PTG

Share it Please

Sabar Tah..
Adui.. memang panas r.. bulan-bulan puasa ni pun diaorang masih duk pakai seksi-seksi.. Aduh. kurus puasa aku ni gamaknya.. --popuan la-- kalau pergi bazar Ramadhan.. memang hangin r.. duk berkepit-kepit.. diaorang ni dah kahwin ke belum..? muda lg kot.!! Arghh...ni yg membuatkan aku naik angin ni..--padahal jelous r tu -- Ni bulan puase la... hormat r cikit...and..

Untuk pengetahuan korang, wahai orang perempuan sekalian..,orang lelaki boleh naik nafsu untuk bersetubuh adalah pada bila bila masa sahaja dan mampu stim dengan alasan yang simple sahaja.. so korang kena jaga betul betul bila berurusan dengan orang lelaki..., mereka orang lelaki ni, dengar suara orang perempuan dah naik stim...., belum lagi bab tengok, tak tengok..., just imagine pun boleh stim..., kalau korang bagi peluang pada lelaki untuk pegang korang..., bersedialah untuk masuk neraka dunia dan neraka jahanam!! haha..

Dan ada orang lelaki.. yang boleh inzal.. just dengar suara perempuan dalam telepon.., so korang orang perempuan... bila dah bergayut lama lama dengan lelaki apa akan jadi?
Huh.... bila masuk cerita bab dalam kain..., jadi senjata setanlah korang-naduzubillah..

Aku tahu r.. kerana aku lelaki dan hidup dengan lelaki lelaki gila meroyan…ok!, dan lelaki bila dah stim, kemaluan menegang..., dalam masa yang agak lama, jika tak di pancutkan air mani, maka testis atau telur lelaki akan rasa ‘senak’...,--sakit la--  dan pada waktu ini.. keinginan untuk mencari lubang untuk di pancutkan air mani meningkat dengan dahsyatnya…, masa tu otak lelaki jadi tak waras, tak boleh tidur
 (aku sendiri pernah alami-tak boleh tidur kerana teringin nak bersetubuh..oh!)..

Arghh.. apabila nafsu sudah ada dalam diri.. org tak kira dah..ni bulan puase ke..bulan tak puase.. semua main tibai je, bila dah ada peluang....haha.. ingat la ko wahai popuan.. Aku sekadar bagi nasihat sebelum korang terkena.. hehe.. Itu pasal la..aku jarang keluar pergi bazar Ramadhan sekarang ni..huhu..

21 comments:

  1. Entry yang tersgt jujur. Lelaki2 ni menankutkan lah. hee

    BalasPadam
  2. hanya lelaki akan faham lelaki :D

    BalasPadam
  3. sy dukung entri iteww..btw..tgah mengintai belog ini..tetapi eak nmpak pun tmpat pninggalan jejak..hehe

    BalasPadam
  4. wuuu..camtu sekali..

    peringatan yg bagus~~

    BalasPadam
  5. emm, sgt jujur yea kamu...hihi pape pn, bguslahh bg nasihat..sy x penah g bazar pn start pose ari tue..hihi

    BalasPadam
  6. ooo..macam tu ker..dasat eh..
    pompuan2 kat luar tu xde blOg la..camne? kui2..

    BalasPadam
  7. Assalamuaalaikum.

    sebab tu dalam Islam sudah digariskan apa yang boleh apa yang tak boleh kan.Allah yang cipta manusia, Allah semestinya tahu apa yang terbaik untuk kita. semoga mereka yang alpa tersedar dari lena yang panjang.amin..

    BalasPadam
  8. erk terlalu detail penjelasan nye

    tp mmg betul

    erk ttp aurt skang

    BalasPadam
  9. baca selawat banyak insyaAllah terhindar dr nafsu jahat.. :D

    BalasPadam
  10. relax Fattah relax. dah ok blum tu? tarik nafas, fikir benda lain. hehehe.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  11. tu sebab byk kejadian rogol!!!!

    BalasPadam
  12. adoii,mmg pengakuan yg tersangat jujur..tp biasalah lelaki kan..bui faham..hehe

    BalasPadam
  13. bagus la, mmg mcm bdk innocent je, mengaku tnp brselindung..gud fattah..hehe...tp bln pose k xpose k,kalo pmpn 2 da mmg duk kepit,gedik2 tu,xblh nk ckp ap dah, tggl letak papan nipis diantra laki ngn pmpn 2 je,peluk papan tu.hahaha

    BalasPadam
  14. salam ziarah fattah..xde sBox/cBox ye?s0,k0men kt cni je la yer..btw,pngakuan yg sgt2 jujur~!
    laki2 kan de 1 nafsu jer~that's why laa..m0ga kte same2 ingt mngingat & b'usha mnjdi lbih baik~

    BalasPadam
  15. uishhh dasat2 .. bab tuh iteww takot ooo nk kua rumah . beringat2~

    BalasPadam
  16. laki kene kuat bro.. setakat perempuan seksi dh goyang pe de hal... x bgus la bro... klu lu org nk sgt haaa hang p la bkk dpur gas pastu nyalakan api... pastu hang ltk la jari hang kt api tu... bru la gempak...

    BalasPadam
  17. @abe dz : haha..yup bro.. aku laki.. sbenarnya..aku tak la tergoda sngat.. ini just cara aku menyampaikan..

    BalasPadam
  18. mekasih ats ingtn..:)
    na'uzubillahi min zalik..

    BalasPadam

Terima Kasih :D