+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Jumaat, 12 Ogos 2011

Bukan Sekadar Teka Teki..!!

4:28:00 PTG

Share it Please

Haha... hari ni, aku nk bagi satu teka teki  dekat korang...?
Kalau betul la korang ni bijak pandai.. ada PHD.. ada degree.. cuba korang jawab soalan aku ni..

Apakah ia?
Setiap orang ada,
Kadang-kadang panjang,
Kadang-kadang pendek,
Kadang-kadang basah,
Kadang-kadang kering....?

Haha...mungkin ada setengah daripada korang yg tahu akan teka teki ini.. tapi hari ini aku nk tanya jugak..
jawapan boleh korang bagi di ruangan komen.... hari ini..kita gunakan ruangan comment untuk sesi perbincangan.. huhu.. 
ok..ada faham..

Tiada hadiah atau ganjaran untuk sesiapa yg dapat jawab.. just sekadar untuk mengingati sesama kita..

19 comments:

  1. entah.. ape yek.. anyway,, alhmdllh, kiteowg x de pape.. n x de kejadian yang x diingini berlaku.. thn doakn keselamatan kiteowg... =)

    BalasPadam
  2. @AreNieza : cuba la jawab.. setiap org pernah lakukan ini..

    BalasPadam
  3. haha nak try nak try..lidah ke?

    BalasPadam
  4. Setiap orang pernah lakukan ini? apakah itu .... apakah ia perbuatan? kasi HINT sikit?

    BalasPadam
  5. apa eh?

    jawapan : idea

    jawapan : umur

    haha..

    BalasPadam
  6. apa la..semua salah la..fikir la sikit..guna o=iman la..jangan guna otak..
    jwab r...

    BalasPadam
  7. jawapan nya dosa? or pahala?

    BalasPadam
  8. rumpun di halaman rumah kan? Kalau x dipotong panjang, dipotong pendek, kalau hujan basah kalau panas kering ...betul?

    BalasPadam
  9. hurm.. perbuatan ke? akal?

    BalasPadam
  10. alamak... lecturer tak ajar teka teki la masa study dulu... hehehehe e

    BalasPadam
  11. Astagfirullah... Benda ni senang jew.. korang lakukan hari2 la...
    kenapa duk pikir melalut ni...
    guna iman jangan guna akal

    BalasPadam

Terima Kasih :D