+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 28 Ogos 2011

Ada Orang cakap aku CUTE.. Oh!!.. TIDAK..

5:40:00 PG

Share it Please
Sbelum tu..jom ikut aku nyanyi lagu poco=poco jap.. haha..kita besenam-senam di pagi hari.. huhu..
ok.. 1..2.. 3... muzik please...


                                                                                         Balenggang pata-pata,
(Jalannya berlenggang)
                                                                               Ngana pe goyang… pica-pica,
(Goyangan badan mu… lincah)
                                                                            Ngana pe bodi… poco-poco,
(Tubuhmu yang berisi dan lincah)
                                                                                 cuma ngana yang kita cinta,
(Hanya kamu yang ku cinta)
                                                                                cuma ngana yang kita sayang,
(Hanya kamu yang ku sayang)
                                                                                cuma ngana suka bikin pusing.
(Hanya kamu suka buat aku pening)
siap skali dgan maksud tu, aku bagi.. haha.. Arghh..segar rasanye, bila dapat buat senaman ni.. huhu... aku bukan buat senaman cakar rimau k.. tpi senam aerobik.. haha..

Tapi.. hari ni..aku bukan nk cite pasal senaman la.. aku cuma nk cite yg aku tak puas hati r dgan seorang mamat ni..Opss silap.. dia Cina.. huhu.. kurang asam boi betul la, acai tu.... ada ke patut dia cakap aku ni hencem dan cute? Aku panas r.. aku tak suka org cakap aku cute.. geli kot..
Sapa tak marah kan? Korang marah tak kalau org cakap korang hencem @ cute..?



Bapak r..dia cakap macam makan tahik je.... ada ke org macam aku ni dikata cute? eee.. geli aku kot.. kalau popuan x pe r.. nak cakap macam tu.. sekurang-kurangnya dapat r, aku bajet macho dpan awek tu..  ni tak.. laki babe.. lelaki.. wekkk.. nak muntah aku.. haha.. bodoh punya olang ma..


Siap mintak no telefon lagi.. tapi.. aku sayur r..aku bodoh.. apasal aku bagi no phone aku kat dia..?
Oh!! Damm.. menyesal aku bagi.. tak pasal2 aku dapat kredit free.. Acai tu baik hati, topup untuk aku.. plak..
Memang gile r.. Acai tu.. Lepas tu duk main calling2 plak.. erk.. aku cakap x de kredit, dia top up.. lepas tu dia telefon.. kalau aku tak jawab..nanti dia cakap aku sombong plak.. eee.. kejam r..
lepas tu.. dia mintak something dgan aku.. Oh!! .. dia nak belalai gajah aku..ee.. mana boleh..? ini just utk bini aku k.. haha..wekk.. : -P ..tak malu.. hoho..lpas tu..aku malas r angkat call dia..  tunggu masa nak block je no dia..


Kalau aku tak angkat.. dia mesej...sampai penuh inbox aku..  Arghh.. gile aku..aku boleh jadi gile macam ni... Wei.. Tolong aku.. tolong aku macam mana nak block no acai ni.. aku tak mahu ada contact lagi dgan dia.. Please...
ini ganguan seksual ni.. haha..

ini awek aku...
aku rindukan dia... huhu.. bila ko nak balik ni..?

25 comments:

  1. hoii !! kene kaco dengan GAY ke ? ahahaha tahniah bro :D

    BalasPadam
  2. haha, aku tertanya macam freaky gak :P

    p/s : tahniah untuk ape? XD

    BalasPadam
  3. hahahaha..cHoyy
    cute nyer kO...;p

    BalasPadam
  4. hahahhaha mai jumpa gan shark aku dulu..:D

    BalasPadam
  5. Bahasa apa tu? Tengok motor tu terfikir macam2 plak (pengaruh berita semasa) ... :) Tapi kat area aku Miri Sarawak, jenis TZM (Betul?) x popular sangat ...yg suka pakai pun gerenti mat2 askar dari semenanjung .... Masalah di atas kalau aku tukar nombor baru je, tapi biasa aku layan je biar dia top up hari2, kalau dia nak jumpa cakap busy hehehehe

    BalasPadam
  6. kah kah kah
    untung la ada peminat
    bukan senang bro
    apa lagi lu kikis la harta dia
    euwwww
    :P

    BalasPadam
  7. tatawu nak gelak ke nak simpati..
    kalo 2 2 boleh x??? har har har

    BalasPadam
  8. @freaky : gile ko.. tahniah kpala otak dia.. ini gangguan seksual tau..

    BalasPadam
  9. @addremove block: bahasa jawa la.. aku tu.. RXZ, bukan TZM.. haha..

    BalasPadam
  10. muahaha...ok what ade org puji cute.
    Ahax!

    BalasPadam
  11. mmg cute ha3...

    ...manusia zmn skrg ni mmg pelik2...hish, tetapkan iman ye fatah :P...

    BalasPadam
  12. cute ek...hehehe..
    berlagak macho je..=)

    BalasPadam
  13. hahahaha godaan di bulan puasa tu. =D

    BalasPadam
  14. hahaha.comel gilee picture awek.HAHA. :)

    BalasPadam
  15. huu siyes ke??
    eeeee!
    baek ko tuka no tepon.haha

    BalasPadam
  16. gile kau kena kacau dgn gay.. Simpati dgn ko nih sambil nangis-nangis..kahkahkahkah...

    eh, kim salam awek aw..haha.. :D

    BalasPadam
  17. 1st time dpt tau maksud sebenar poco2. xD

    BalasPadam
  18. geli la weh..
    yg ko bg no hp tu,kenapa~~~

    BalasPadam
  19. hahahahaha! bes woo ada gay minat kat ko! bhahahahaha

    BalasPadam
  20. jap22... nak gelak jap... pastu nak gelak puas2 dulu...

    minta maaf yer zul... nak raya nih... hurm.. jangan terpengaruh ngan balak tu tau... hahahah.. ramai awek2 lagi yang solo... adoi... dunia2...:)

    wah nih mesti betul2 cute n hensem nih... org gitu selera lagi tinggi dari aweks.. huhu...:)

    BalasPadam
  21. Salam;
    hantam sajalah..mana2pun boleh.

    BalasPadam
  22. patot la die ckp kamu ciutt...
    hahahahaaa....gay rupenye....

    BalasPadam

Terima Kasih :D